Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Casado assisteix aquest dimecres a la sessió de control del Congrés sense suports al PP

|

- Publicitat -

ACN Madrid – L’encara president del PP, Pablo Casado, assisteix aquest dimecres a la que probablement sigui la seva última sessió de control al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Malgrat els dubtes sobre la seva presència, fonts de Génova han confirmat que Casado seurà al seu escó. La direcció del seu grup parlamentari li va donar l’esquena aquest dimarts amb una declaració que li demanava que s’aparti i doni pas a un congrés extraordinari per elegir una nova direcció. Bona part del grup apostava perquè Casado evités la “humiliació” d’assistir a la sessió de control, on ha de preguntar a Sánchez “fins quan està disposat a cedir als seus socis independentistes per seguir a la Moncloa?”.

Casado es va quedar sol aquest dimarts, però prova de guanyar temps. A la tarda es va donar a conèixer la dimissió de seu número dos, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, i la convocatòria de la Junta Directiva Nacional per dimarts amb l’objectiu de convocar el congrés extraordinari.

Publicitat

 

Casado cedia d’aquesta manera a dues de les peticions que li fan els barons, però no adoptava “l’última decisió” que li demanava el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, en forma de renúncia.

 

El president del PP ha convocat aquest vespre (a les 20h) tots els presidents regionals del PP. Una fórmula per reunir-se amb els barons sense que hi sigui present Isabel Díaz Ayuso, que a diferència de Feijóo, Moreno Bonilla o Mañueco, no és presidenta del PP de Madrid.

 

Els barons ja han avançat que li demanaran la dimissió. De moment, Casado manté la seva intenció de continuar al capdavant del partit com a mínim fins a la reunió de la Junta Directiva de dimarts. Sense aliats ni escuder, caldrà veure si és capaç d’aconseguir-ho.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió