Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Casa Seat celebra el primer any amb més de 80.000 visites

ACN Barcelona.-Casa Seat fa un any que va obrir portes i, des del juny de 2020, ha atret més de 80.000 visites i més de 10.000 assistents als seus actes. […]

Avatar
Agències 18/06/2021

ACN Barcelona.-Casa Seat fa un any que va obrir portes i, des del juny de 2020, ha atret més de 80.000 visites i més de 10.000 assistents als seus actes. En aquest espai de confluència entre la cultura i la mobilitat s’han organitzat més de 200 actes i ha fomentat diverses trobades en l’àmbit de la cultura i l’esport per parlar sobre qüestions relatives al futur de la mobilitat i de les ciutats. “Casa Seat s’ha convertit en un espai de referència a la ciutat i en la nostra llar en el centre de Barcelona. Un hub en el qual somiem en gran, un punt de trobada per a la cultura urbana, la tecnologia, l’oci i la mobilitat, de tots i per a tots, de Barcelona per al món”, ha explicat Wayne Griffiths, president de Seat.

Tot i aquest primer any de vida marcat per un context de pandèmia mundial, el hub situat entre Passeig de Gràcia i Diagonal, ha programat propostes artístiques, especialment el treball de talents locals. S’han fet homenatges a figures de la cultura com la del poeta Federico García Lorca o la del fotògraf Antoni Campañà, així com les actuacions del cantaor flamenc Miguel Poveda, dels pianistes Francesco Tristano i Marco Mezquida o referents de l’escena musical catalana com Santi Balmes, Mishima i Ferran Palau, entre altres artistes de renom.Durant aquests mesos, l’espai també ha estat un nexe per al diàleg entre institucions internacional acollint, per exemple, la cita entre els alcaldes de Barcelona i Milà, Ada Colau i Giuseppe, sota el marc de l’esdeveniment ‘Sotto le stelle in piazza’ i en el cicle ‘Guest Cities: Milà’. Amb l’objectiu d’acostar-se a la ciutat i al públic, l’arquitectura i l’interiorisme d’aquest espai multidisciplinar ha demostrat ser gran part de l’atractiu de la Casa Seat, sent el segon espai més visitat en l’última edició del festival 48h Open House Barcelona.