Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Casa Seat acull la mostra ‘Preludi de la Biennal de Barcelona’ amb peces de videoart, fotografia i instal·lacions

ACN Barcelona.-Casa Seat inaugura aquest dijous la mostra ‘Preludi de la Biennal de Barcelona’ amb artistes internacionals, que es podrà visitar fins el 2 d’octubre i reflexiona sobre els conceptes […]

Avatar
Agències 10/09/2020

ACN Barcelona.-Casa Seat inaugura aquest dijous la mostra ‘Preludi de la Biennal de Barcelona’ amb artistes internacionals, que es podrà visitar fins el 2 d’octubre i reflexiona sobre els conceptes de globalització i la colonització. Des de Casa Seat han recalcat que la mostra és un avançament de la primera edició de la Biennal de Barcelona que se celebrarà el 2021. Inclou peces de videoart, fotografia i instal·lacions firmades por Amina Zoubir (Argèlia), Morehshin Allahyari (Iran), Héla Ammar (Tunísia), Raquel van Haver (Colòmbia), Em’kal Eyongakpa (Camerun) i Marwan El Gamal (Egipte), que investiguen conceptes com el feminisme, l’anti-racisme, les identitats i l’efecte del colonialisme en la seva història i cultura.

Formen part de l’exposició una selecció de sis artistes contemporànies i internacionals que participaran a la Biennal de Barcelona 2021 i proposa, han explicat els organitzadors, “la creació d’un espai que interpel·la al públic i fomenta la reflexió sobre les narratives alternatives a l’eurocentrisme”. L’exposició ‘Preludi de la Biennal de Barcelona’ ha estat comissariada per Sara Catalán Colorio i Henry Woo, i produïda per Sonia Sánchez Quintela i Eduardo Vega-Patiño en col·laboració amb Casa Seat.Per completar l’exposició, Casa Seat acollirà una sèrie de visites guiades, xerrades i tallers. La primera serà el dissabte 19 de setembre, quan Raquel van Haver i Sara Catalán Colorio encapçalaran un panell d’experts sobre la diàspora caribenya i la seva relació amb Amèrica Llatina.