Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Carrizosa: “Un govern seriós ha de seguir els tràmits legals. Si no, s’haurà de pensar que busca victimisme i conflicte”

ACN Barcellona.-El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha retret al Govern que no hagi seguit els “tràmits legals” per endurir el confinament de Lleida i set municipis més. […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Barcellona.-El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha retret al Govern que no hagi seguit els “tràmits legals” per endurir el confinament de Lleida i set municipis més. “Si no, s’haurà de pensar que el que busca és victimisme i conflicte competencial”, ha afegit a través del seu compte de Twitter. A més, Carrizosa ha afegit que “els ciutadans mereixen que les mesures sanitàries amb greus repercussions econòmiques es prenguin amb criteris tècnics i perquè siguin imprescindibles”. Aquesta matinada, un jutjat ha tombat l’enduriment del confinament al Segrià decretat pel Govern. La jutgessa considera que és competència de l’Estat i no de la Generalitat prendre mesures “de tanta gravetat” com aquestes.