Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Carrizosa demana “una Diada de tots” i acusa el Govern de ser “un focus de problemes enmig dels contagis” de covid-19

ACN Barcelona.-El líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha gravat i distribuït un vídeo amb motiu de l’Onze de Setembre on ha volgut “reivindicar una Diada per a tots els catalans”. […]

Agències 11/09/2020

ACN Barcelona.-El líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha gravat i distribuït un vídeo amb motiu de l’Onze de Setembre on ha volgut “reivindicar una Diada per a tots els catalans”. I és que Carrizosa assegura que els independentistes han “exclòs” de la festa “més d ela meitat dels catalans” per no ser “separatistes”. En aquest sentit, el líder de Cs ha decidit “enviar un missatge de suport a tots els catalans que avui des de casa viuran amb preocupació unes concentracions convocades irresponsablement en plena pandèmia, i que veuen com, enmig dels contagis, aquest Govern és un focus de problemes”.

En oposició a això, Carrizosa ha “estès la mà a les forces moderades i sensates per recuperar la fraternitat entre tots els catalans, els vincles afectius amb la resta d’Espanya, el respecte i admiració per Catalunya, i l’esperança per un futur millor i en concòrdia”. En una clara referència a PSC i PPC, el líder de Cs torna a cridar així els partits que anomena constitucionalistes per tal de concórrer junts a les eleccions catalanes. Carrizosa ha aprofitat per criticar que, al seu parer, fa anys que els catalans veuen “com la Diada ha deixat de representar a tots els catalans per representar només el separatisme i els polítics que han trencat la societat catalana”. A més, ha carregat contra el Govern i el president, Quim Torra, per haver permès les mobilitzacions independentistes en plena pandèmia. “Avui el Govern imposa restriccions sanitàries als ciutadans de carrer mentre deixa que l’ANC convoqui a milers de persones malgrat que els experts ho han desaconsellat”.