Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Carme Riera rep el Premi Atlàntida en el marc de la 34 Nit de l’Edició

ACN Barcelona.-L’escriptora Carme Riera ha rebut aquest dilluns el Premi Atlàntida al Teatre Goya, en el marc de la 34a Nit de l’Edició que organitza el Gremi d’Editors de Catalunya. […]

Avatar
Agències 09/12/2019

ACN Barcelona.-L’escriptora Carme Riera ha rebut aquest dilluns el Premi Atlàntida al Teatre Goya, en el marc de la 34a Nit de l’Edició que organitza el Gremi d’Editors de Catalunya. El guardó premia cada any una personalitat de prestigi que s’hagi distingit per la seva contribució al foment de la lectura i del món del llibre i, també, pel seu compromís en la promoció i defensa del valor de la cultura i de la propietat intel·lectual. Els editors també han fet un reconeixement a l’Editorial Salvat pels seus 150 anys d’activitat editorial continuada; l’Editorial Anagrama i Tusquets Editores pel seu 50è aniversari i Triangle Postals pels 25 anys de la seva creació.

Durant el mateix acte s’ha lliurat el Memorial Fernando Lara, que atorga la Cambra del Llibre de Catalunya a una iniciativa empresarial del sector del llibre de nova creació i de trajectòria reconeguda, que aquest any ha recaigut en Editorial Comanegra de Barcelona.L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya ha lliurat el XXII Premi de Traducció Ángel Crespo a José María Micó per la traducció de l’italià al castellà de l’obra ‘Comedia’ de Dante Alighieri, publicada per Acantilado.