Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Carles Vega, nou president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya

ACN Barcelona.-Carles Vega ha estat nomenat president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya. Llicenciat en Filologia catalana per la Universitat de Lleida i catedràtic d’ensenyament secundari, Vega […]

Avatar
Agències 13/09/2021

ACN Barcelona.-Carles Vega ha estat nomenat president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya. Llicenciat en Filologia catalana per la Universitat de Lleida i catedràtic d’ensenyament secundari, Vega era fins al juliol passat director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida. L’ara president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya presenta també una àmplia trajectòria laboral com a assessor i coordinador del Servei d’Ensenyament del Català o com a director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania, càrrec que va exercir entre el 2007 i el 2010.

Vega també és escriptor i ha presentat diferents propostes didàctiques a través de les seues publicacions, com ara ‘Els fruits saborosos, de Josep Carner’ (1998) o ‘Bandolerisme i literatura’ (2002).D’altra banda, i ja des de l’àmbit dels estudis, ha publicat ‘Estudi de gentilicis: el cas de “flixanco”‘, dins ‘Miscel·lània del CERE, 8’ (1991), i ‘El parlar de la Ribera d’Ebre dins el domini lingüístic català’, dins ‘Miscel·lània del CERE, 9’ (1993).