Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Carles Sala, nou secretari d’Habitatge i Inclusió Social

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Carles Sala nou secretari d’Habitatge i Inclusió Social, càrrec que depèn del Departament de Drets Socials. Sala ja va ser secretari d’Habitatge entre […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha nomenat aquest dimarts Carles Sala nou secretari d’Habitatge i Inclusió Social, càrrec que depèn del Departament de Drets Socials. Sala ja va ser secretari d’Habitatge entre el 2011 i el 2018. Prèviament havia estat regidor a Tarragona, president del Consell Comarcal del Tarragonès i diputat al Parlament per CiU. D’altra banda, el Consell Executiu ha aprovat el nomenament de Tamara Garcia de la Calle com a nova directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, on ja havia exercit diversos càrrecs en el passat. César Galván serà el nou director general d’Afers Penitenciaris. Mosso d’Esquadra, ha estat cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell entre 2007 i l’actualitat.

També s’ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Pilar Sorribas com a directora de Serveis del Departament de Recerca i Universitats. Va començar a treballar l’any 1984 a la Generalitat i des d’aleshores ha desenvolupat diversos càrrecs, com ara el de directora general de Funció Pública.