Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Càrites de Girona fa una crida per aconseguir nous voluntaris per l’elevat nombre de personal de risc que té l’entitat

ACN Girona.-Càrites de Girona fa una crida per aconseguir nous voluntaris per l’elevat nombre de personal de risc que té l’entitat. Actualment, el 47% de les persones que hi treballen […]

Avatar
Agències 20/10/2020

ACN Girona.-Càrites de Girona fa una crida per aconseguir nous voluntaris per l’elevat nombre de personal de risc que té l’entitat. Actualment, el 47% de les persones que hi treballen de manera voluntària tenen més de 60 anys i moltes han hagut d’adaptar les seves tasques i funcions davant de les noves mesures per la covid-19. L’entitat va mobilitzar 590 voluntaris durant el període de confinament. El 52% eren de nova incorporació, sobretot joves, però també persones que havien perdut la feina o treballadors que disposaven de més temps per dedicar a accions de l’entitat.

Amb l’inici de curs i la reobertura de diversos projectes, però, necessita incorporar nous voluntaris. Entre ells, els serveis de suport educatiu, els Centres de Distribució d’Aliments (CDA), els robers, els tallers d’aprenentatge de llengua per a persona nouvingudes, l’acompanyament a la inserció laboral, suport emocional o tasques de sensibilització.