Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Caprabo posa en marxa una nova plataforma de Capraboacasa de 4.000 metres quadrats

ACN Barcelona.-Caprabo ha posat en marxa una nova plataforma de Capraboacasa, el seu supermercat en línia, i que compta amb 4.000 metres quadrats de superfície, un 20% més d’espai. Segons […]

Avatar
Agències 15/12/2020

ACN Barcelona.-Caprabo ha posat en marxa una nova plataforma de Capraboacasa, el seu supermercat en línia, i que compta amb 4.000 metres quadrats de superfície, un 20% més d’espai. Segons la companyia, el centre permetrà augmentar la capacitat d’assortiment un 33%, fins a les 13.000 referències, i atendre un 40% més de comandes. El centre s’ha construït en el marc el projecte de transformació logística de la companyia que inclou la nova plataforma de frescos i la nova seu central, situada al ZAL Port del Prat de Llobregat, on Caprabo hi ha invertit més de 20 milions d’euros. La nova plataforma de Capraboacasa era la darrera fase del projecte i ja es troba en ple rendiment.

Actualment, les vendes en línia suposen el 4% del total de vendes de la companyia, que va obrir el seu canal per Internet al 2001, i un 22% d’aquestes es fan a través de l’app, creada el 2014. “Vam ser els primers en el sector en apostar i desenvolupar aquest canal i la nova plataforma de Capraboacasa obre una nova etapa per a nosaltres”, ha assegurat el responsable de Capraboacasa Julián Sánchez.En el servei en línia, hi treballen més de 240 persones, repartits entre la nova plataforma, el servei de distribució i el personal de les botigues preparadores.