Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Canet Rock demandarà l’empresa que va gestionar l’aplicació mòbil i l’equip humà pels testos d’antígens

ACN Barcelona.-El Canet Rock demandarà AINA Group, l’empresa responsable de l’aplicació mòbil fallida i l’equip humà per als testos d’antígens del festival, segons informa ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN […]

Avatar
Agències 16/07/2021

ACN Barcelona.-El Canet Rock demandarà AINA Group, l’empresa responsable de l’aplicació mòbil fallida i l’equip humà per als testos d’antígens del festival, segons informa ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN aquest divendres. El certamen celebrat el 3 de juliol no va poder fer servir l’app -que havia de recollir i comunicar la informació dels testos- després que aquesta fallés el dia anterior al festival Vida, i va haver d’improvisar un sistema alternatiu. A més, l’empresa només hauria proveït un 25% del personal compromès per dur a terme el cribratge. El contracte tenia un cost de 200.00 euros, la meitat del qual ja s’ha abonat. En un burofax el Canet Rock ha sol·licitat a l’empresa la devolució de l’import i li comunica la intenció de demandar-la.

Fonts del festival han detallat a l’ACN que el Canet va haver “d’idear i dissenyar” un sistema alternatiu a l’app proveïda per AINA Group, ja que la mateixa empresa va constatar el dia anterior (durant el Festival Vida), que l’aplicació no funcionava bé. Aquest és el primer objecte de la demanda que ha interposat el festival, però també ho és el presumpte incompliment del contracte pel que fa al personal compromès per dur a terme el procés de cribratge. Segons el Canet Rock, només es va presentar als diversos punts de cribratge instal·lats arreu de Catalunya un 25% del personal previst. Per exemple, al punt instal·lat a la mateixa població del Maresme hi havia 42 box preparats per subministrar les vacunes, i 10 d’aquests es van quedar deserts, expliquen des del festival. “Allà on trucàvem –dels diferents punts- ens anàvem trobant sorpreses”, lamenten.