Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Canadell fa el salt a la política i es presentarà a les primàries de Junts per Catalunya com a simpatitzant

ACN Barcelona.-L’empresari independentista Joan Canadell ha anunciat que fa el salt a la política presentant-se a les primàries de Junts per Catalunya com a simpatitzant. “M’hauria agradat més fer-ho en […]

Agències 02/12/2020

ACN Barcelona.-L’empresari independentista Joan Canadell ha anunciat que fa el salt a la política presentant-se a les primàries de Junts per Catalunya com a simpatitzant. “M’hauria agradat més fer-ho en una llista a l’escocesa, amb tots els partits independentistes, però no ha estat possible”, ha escrit en un fil de Twitter. En tot cas ha assegurat que es presenta pel partit “que més ha defensat la unitat” de l’independentisme que ell “sempre” ha demanat. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona creu que Catalunya pot esdevenir “un dels països més pròspers d’Europa” en un termini d’entre 10 i 20 anys, però només si esdevé un estat independent pel qual pensa “lluitar”.

“Entretant, vull defensar el món empresarial des del Parlament; això inclou en sentit ampli empresaris, autònoms i treballadors”, ha explicat també el màxim representant de la Cambra de Barcelona, que alhora s’ha mostrat “convençut” que l’estat del benestar “ha de sorgir de la generació de riquesa de les empreses”, i que “el primer serà sortir de la crisi”.Finalment ha destacat els quatre pilars “fonamentals” del model econòmic que defensa, el mateix que va presentar a les Cambres de Comerç fa un any: “Economia de valor afegit, el màxim d’internacionalitzada, sostenible mediambientalment i socialment responsable”.