Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Campo diu que autonomies poden aplicar “moltes” restriccions per molt que decaiguin toc de queda i tancament perimetral

ACN Madrid.-El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha defensat que les autonomies podran aplicar “moltes” restriccions a partir del 9 de maig per molt que amb la fi de […]

Avatar
Agències 06/05/2021

ACN Madrid.-El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha defensat que les autonomies podran aplicar “moltes” restriccions a partir del 9 de maig per molt que amb la fi de l’estat d’alarma decaiguin el toc de queda i el tancament perimetral. “Clarament, la restricció de drets fonamentals només es pot fer per instruments normatius de llei orgànica. Les comunitats no poden fer-ho però això no vol dir que no tinguin un arsenal normatiu amplíssim. Per exemple, tancaments perimetrals de punts concrets, establiments horaris, etc. Poden fer moltes coses”, ha afirmat Campo aquest dijous al matí en una entrevista a Antena 3.

El titular de Justícia ha enviat un “missatge de tranquil·litat” davant la fi de l’estat d’alarma i ha insistit que les autonomies tenen els “instruments normatius” per poder prendre mesures encara que després hagin de ser ratificades pels tribunals.