Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Cambrils incrementa la plantilla de la policia local amb dotze agents interins durant la temporada turística

ACN Cambrils.-La policia local de Cambrils (Baix Camp) ha augmentat la plantilla amb dotze agents interins per reforçar els patrullatges durant la temporada turística. La incorporació dels agents ha permès […]

Avatar
Agències 07/07/2021

ACN Cambrils.-La policia local de Cambrils (Baix Camp) ha augmentat la plantilla amb dotze agents interins per reforçar els patrullatges durant la temporada turística. La incorporació dels agents ha permès recuperar la Unitat de Costes, amb un total de quatre agents. Aquest grup només funciona durant l’estiu. Més enllà d’incrementar la vigilància, també donaran suport per controlar el compliment de les mesures de contenció de la Covid-19. Pel que fa als vuit agents restants, es destinaran a la Unitat Motoritzada i Comunitària i al Grup de Reforç, Atenció Ciutadana i Proximitat. Paral·lelament, el consistori té previst cobrir places vacants i ampliar la plantilla de la Policia Local mitjançant la convocatòria d’oposicions de funcionaris de carrera.

Els dotze nous agents seleccionats formen part de la borsa d’agents interins. El concurs d’oposició a les places es va realitzar entre febrer i març i posteriorment han seguit una formació específica per conèixer millor el municipi. Tots ells treballaran a Cambrils durant un període de sis mesos.