Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Cambray diu que treballa perquè les TEEI mantinguin el lloc de feina independentment del resultat de les oposicions

ACN Barcelona.-El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha assegurat que cap Tècnica Especialista en Educació Infantil (TEE) veurà afectat el seu lloc de treball de cara al curs vinent. Ha […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Barcelona.-El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha assegurat que cap Tècnica Especialista en Educació Infantil (TEE) veurà afectat el seu lloc de treball de cara al curs vinent. Ha afegit a més que es treballa perquè totes puguin mantenir-lo més enllà “Independentment” del resultat de les oposicions. Cambray ha rebutjat desconvocar aquesta convocatòria d’oposicions, com reclama el col·lectiu: “El que no podem és fer coses que no estiguin dins de la normativa”. A més, ha defensat que en aquesta convocatòria els mèrits valen un 65% i la prova un 35%. D’altra banda, ha dit que entre 2018 i 2022 Educació haurà convocat fins a 20.000 places de funcionaris però ha afegit que cal continuar treballant per estabilitzar el personal.

Educació ha convocat 756 places de TEEI en un procés que té previst celebrar la primera prova al setembre. El col·lectiu ha demanat retirar aquesta convocatòria i treballar per garantir l’estabilització de tot el personal. Cambray ha fet aquestes declaracions just quan a la porta del Parlament es manifestava el col·lectiu d’interins per exigir l’estabilització del personal, entre el que hi havia les TEEI.