Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Calvo, sobre l’absència del rei al lliurament de despatxos judicials: “Hi ha decisions que estan molt ben preses”

ACN Madrid .-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo ha valorat a les portes del Congrés l’absencia del rei Felip VI al lliurament de despatxos judicials a Barcelona: “Hi […]

Avatar
Agències 23/09/2020

ACN Madrid .-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo ha valorat a les portes del Congrés l’absencia del rei Felip VI al lliurament de despatxos judicials a Barcelona: “Hi ha decisions que estan molt ben preses”. Calvo no ha volgut donar més detalls i sobre qui ha pres la decisió s’ha limitat a dir: “A qui li correspon” . La conservadora Associació Professional de la Magistratura (APM) ha lamentat aquest dimecres l’absència del monarca i ha demanat al govern espanyol que garanteixi plenament la seva seguretat.

L’acte tradicionalment es feia amb presència del rei i en algun gran auditori de la capital catalana, però l’any passat ja es va celebrar a Madrid per evitar polèmiques i commemorar el 40 aniversari de la Constitució, i aquest any, amb la pandèmia, es farà a la seu de l’Escola Judicial, a la muntanya del Tibidabo, però sense ell.