Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Calvo assegura que retallar els sous als funcionaris “no està sobre la taula”

ACN Barcelona.-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha assegurat aquest dijous que retallar els sous als funcionaris “no està sobre la taula” després que ‘El Pais’ publiqués aquest […]

Agències 10/09/2020

ACN Barcelona.-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha assegurat aquest dijous que retallar els sous als funcionaris “no està sobre la taula” després que ‘El Pais’ publiqués aquest matí que l’executiu no descarta aquesta mesura ja que la baixa inflació d’aquest any faria que no perdessin poder adquisitiu. En una entrevista a Antena 3, Calvo ha demanat a tot l’arc parlamentari perquè “ajudi com pugui” en elaboració dels pressupostos. Precisament, minuts abans, la vicepresidenta i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, no havia descartat que els treballadors públics veiessin congelada la seva nòmina.

Calviño ha recordat que ens els darrers anys els funcionaris havien guanyat poder adquisitiu i per tant caldria “tenir en compte” a l’hora de configurar els Pressupostos Generals de l’Estat.