Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Calviño, sobre el PIB: “Seguim tancant la bretxa generada per la pandèmia per aconseguir una recuperació plena el 2022”

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital del govern espanyol, Nadia Calviño, considera que la dada del PIB espanyol del segon trimestre, que registra un creixement […]

Avatar
Agències 30/07/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital del govern espanyol, Nadia Calviño, considera que la dada del PIB espanyol del segon trimestre, que registra un creixement del 2,8% respecte als tres mesos anteriors confirma que “està en marxa una forta recuperació econòmica”. “Seguim tancant la bretxa generada per la pandèmia per aconseguir una recuperació plena el 2022”, ha dit la ministra en un vídeo oficial, on ha atribuït aquesta millora a la vacunació i a la resposta del govern espanyol “en el pla econòmic i social”. Calviño ha afegit que la “prioritat” és “consolidar el creixement i el bon ritme de creació d’ocupació” amb una “sortida molt diferent de la de l’anterior crisi financera”.

La superació de la crisi, aquesta vegada, ha de ser, per la ministra “més ràpida, més sòlida, més sostenible i inclusiva, que creï ocupació de qualitat i no deixi ningú enrere”.