Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

Calviño diu que Brussel·les confirma que l’Estat tindrà un “creixement fort” i que el govern espanyol és “responsable”

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño, ha assegurat que Brussel·les ha confirmat que l’Estat espanyol tindrà un creixement “fort i sostingut en els pròxims anys” i que […]

Avatar
Agències 24/11/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño, ha assegurat que Brussel·les ha confirmat que l’Estat espanyol tindrà un creixement “fort i sostingut en els pròxims anys” i que les previsions de reducció del dèficit són “correctes”. “En definitiva, confirma el que anem dient, que aquest govern és prudent i responsable i ha preparat uns pressupostos per al 2021 i el 2022 que són els que Espanya necessita”, ha dit Calviño aquest dimecres a la tarda en una atenció als mitjans als passadissos del Congrés, sobre l’anàlisi que ha fet la Comissió Europea dels comptes estatals. Brussel·les ha avisat Espanya que inverteixi amb “prudència” per garantir la sostenibilitat de les finances públiques.

D’altra banda, sobre la llei audiovisual, Calviño ha insistit que el govern espanyol està “compromès amb la protecció de totes les llengües” de l’Estat espanyol, és a dir, tant el castellà com les cooficials. “Aquest principi guia tota la nostra acció”, ha afirmat.Calviño ha defensat que la norma servirà per “donar suport a la producció” i “impulsar la inversió” en el sector audiovisual. “Espanya està molt ben posicionada” i la llei servirà per “confirmar aquesta tendència positiva en els mercats”, ha insistit.