Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Calviño defensa que hi ha “una entesa perfecta” entre l’Estat i el sector privat en els objectius dels fons europeus

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera del govern espanyol i ministra d’Assumptes Econòmics i transformació Digital, Nadia Calviño, ha assegurat que hi ha “una entesa perfecta” entre els objectius de l’executiu i […]

Agències 16/07/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera del govern espanyol i ministra d’Assumptes Econòmics i transformació Digital, Nadia Calviño, ha assegurat que hi ha “una entesa perfecta” entre els objectius de l’executiu i del sector privat en l’execució dels fons europeus. “Anem en la bona direcció”, ha dit aquest divendres abans de recordar que el govern espanyol “posa els diners on hi ha la seva paraula”. “El pla de recuperació es traslladarà en fets sobre el terreny”, ha insistit en la clausura d’una jornada per presentar la línia de finançament per a l’emprenedoria femenina digital de l’Empresa Nacional d’Innovació (Enisa), dotada amb 51 milions d’euros per als propers tres anys.

Calviño ha dit que era “molt positiu” que Enisa ja hagi començat a rebre projectes per optar als ajuts, que busquen oferir oportunitats a les dones emprenedores, que podran optar a un prèstec participatiu d’entre 25.000 i 1,5 milions d’euros. La ministra ha defensat que el govern espanyol és “feminista” no només per motius socials sinó per “racionalitat econòmica”, tot afirmant que si es tanqués la bretxa de gènere el PIB podria créixer entre un 15 i un 18%, segons alguns estudis sobre aquesta qüestió.