Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Calvet sobre l’Hermitage: “El Port no ha llançat la tovallola”

ACN Barcelona – El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, ha insistit aquest dimecres que no han “llançat la tovallola” perquè l’Hermitage s’implanti a la ciutat comtal. En aquest […]

Agències 16/02/2022

ACN Barcelona – El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, ha insistit aquest dimecres que no han “llançat la tovallola” perquè l’Hermitage s’implanti a la ciutat comtal. En aquest sentit, Calvet ha recordat que el consell d’administració de la infraestructura va adjudicar una concessió als promotors del museu. “L’acord existeix i el consell d’administració el té en el seu dia a dia”, ha assegurat en la presentació dels resultats del Port de Barcelona corresponents al 2021. Per Calvet, malgrat que la concessió està condicionada a la signatura del conveni -que l’Ajuntament de Barcelona no ha rubricat-, creu que hi ha un “conjunt de recursos creuats” entre promotors, port i el consistori i que les “condicions de base estan servides”.

Per això, Calvet afirma que continuen “dialogant” per aportar “més usos culturals al port” per projectar “la ciutat de Barcelona al món”.