Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Calvet defensa que la Ponència d’Energies Renovables facilita informació dels projectes energètics a través de la web

ACN Deltebre.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha defensat que la Ponència d’Energies Renovables “es reuneix amb la formalitat deguda” i que a través del web del Visor […]

Avatar
Agències 17/12/2020

ACN Deltebre.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha defensat que la Ponència d’Energies Renovables “es reuneix amb la formalitat deguda” i que a través del web del Visor Ambiental “es facilita la informació a ajuntaments i entitats”. “Hi ha normalitat absoluta en el funcionament de la Ponència”, ha assegurat. Entitats socials i ecologistes de la Terra Alta van denunciar divendres que la documentació dels últims projectes eòlics presentats en aquest tràmit previ, i que afecten les Terres de l’Ebre, no apareix al portal i se’ls priva d’informació per presentar al·legacions. “La Ponència funciona bé i ens serveix a avançar feina per l’eventual tramitació de projectes concrets que, de nou, compten amb informació pública”, ha defensat.

L’Ateneu Popular La Pastora i la Plataforma en Defensa de la Terra Alta van denunciar divendres que la documentació dels últims projectes eòlics que s’han presentat a la Ponència d’Energies Renovables no es facilita a la web habilitada del Departament, com s’havia fet fins ara. En el cas de la comarca terraltina es tracta del parc eòlic Els Sequers de Batea, de 10 aerogeneradors, però tampoc apareix al Visor Ambiental de la Ponència d’Energies Renovables la documentació del parc l’Ametlló (Perelló-Ametlla de Mar), els parcs Xerta, o els Pla de la Sària i Soriguet (Riba-roja d’Ebre).