Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Calvet assegura que el projecte ferroviari per connectar el Camp de Tarragona és “la millor proposta possible”

ACN Deltebre.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que el projecte que la Generalitat ha sotmès a informació pública per connectar ferroviàriament les principals ciutats del Camp […]

Avatar
Agències 08/03/2021

ACN Deltebre.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que el projecte que la Generalitat ha sotmès a informació pública per connectar ferroviàriament les principals ciutats del Camp de Tarragona amb un tren-tramvia és “la millor proposta possible”. Calvet ha respost així les crítiques al projecte per part de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, que en una entrevista a l’ACN va mostrar els dubtes sobre la viabilitat real d’un projecte per al qual no s’han tingut en comptes les administracions locals. “Hi ha un consens molt important”, ha assegurat el conseller, tot remarcant que la “informació tècnica” sobre les quals s’ha basat la Generalitat és “sòlida” i “quedarà avalada” pel procés d’informació pública i les al·legacions.

De fet, en la mateixa entrevista Ricomà també anunciava que presentaran al·legacions contra el projecte. “Les opinions de l’alcalde les respecto però en el procés informació pública de la primera part del projecte i amb el treball conjunt d’institucions aconseguirem tenir el millor sistema d’infraestructures ferroviàries i la millor gestió ferroviària possible al Camp de Tarragona, la que prestarà Ferrocarrils de la Generalitat”, ha tancat Calvet, tot remarcant la importància de que l’empresa pública ferroviària comenci a operar, per primera vegada, a la demarcació.