Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Calafell estudia unificar al setembre totes les festes majors d’aquest any

ACN Calafell.-L’Ajuntament de Calafell estudia celebrar una única Festa Major per a tots els nuclis del municipi a finals de setembre. La data assenyalada són les festes de Sant Miquel […]

Avatar
Agències 05/05/2020

ACN Calafell.-L’Ajuntament de Calafell estudia celebrar una única Festa Major per a tots els nuclis del municipi a finals de setembre. La data assenyalada són les festes de Sant Miquel que tradicionalment se celebren a Segur, però el consistori remarca que tot dependrà de les condicions sanitàries de la pandèmia. L’anunci arriba després que l’Ajuntament hagi donat per cancel·lades ples festes majors de Sant Pere i la Santa Creu, als nuclis de la Platja i Calafell Poble. L’alcalde Ramon Ferré apunta que també s’ha suspès el mercat medieval de principis de setembre, però mantenen l’esperança que a finals del mateix mes es pugui celebrar “una festa major excepcional de tot el municipi”.

L’Ajuntament preveu destinar els 250.000 euros que tenien de pressupost per a les festes de l’estiu a nodrir un fons municipal d’ajuts per fer front als efectes socials i econòmics de la pandèmia de la covid-19.