Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

Calaf entrega més d’un miler de signatures al conseller d’Interior per reclamar una comissaria dels Mossos

ACN Calaf.-L’alcalde de Calaf, Jordi Badi, ha entregat aquest dimecres al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, més d’un miler de signatures recollides entre els veïns i comerciants del municipi per reclamar […]

Avatar
Agències 07/04/2021

ACN Calaf.-L’alcalde de Calaf, Jordi Badi, ha entregat aquest dimecres al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, més d’un miler de signatures recollides entre els veïns i comerciants del municipi per reclamar la instal·lació d’una comissaria dels Mossos a la població. L’alcalde ha manifestat que “tenint en compte que la població és de 3.500 habitants, que hi hagi 1.071 signatures vol dir que la preocupació és molt gran”. Segons el consistori, el conseller ha reconegut la problemàtica que suposa no tenir una comissaria fixa i s’ha compromès a estudiar l’obertura d’una Oficina d’Atenció Ciutadana a l’antic parc de Bombers de Calaf.

L’alcalde ha traslladat al conseller la preocupació dels veïns de Calaf perquè hi ha “molta ocupació il·legal” que, segons ell, comporta “molts problemes de drogues i delinqüència”. “Abans als pobles es vivia tranquil, es podia deixar la porta oberta, però ara la inseguretat és molt gran”, ha afegit. El batlle ha explicat que quan es produeixen episodis de delinqüència no tenen capacitat per reaccionar, ja que només compten amb tres vigilants municipals i “estem molt lluny de les comissaries més properes”.