Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

CaixaBank i la plataforma Plug and Play creen un programa per potenciar la innovació en ‘fintech’ a través d”start-ups’

ACN Barcelona.-CaixaBank i la plataforma internacional Plug and Play han creat un programa per potenciar la innovació en ‘fintech’ a través d”start-ups’. L’acord es materialitza en la creació del programa […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Barcelona.-CaixaBank i la plataforma internacional Plug and Play han creat un programa per potenciar la innovació en ‘fintech’ a través d”start-ups’. L’acord es materialitza en la creació del programa ‘Barcelona Engagement Program’ on un comitè d’especialistes vinculats identificarà i seleccionarà empreses innovadores en fases inicials amb projectes de les àrees ‘fintech’ i ‘insurtech’. Un cop escollides se’ls oferirà un acompanyament per tal d’impulsar els seus projectes. També s’estudiaran possibles aliances amb projectes innovadores d’altres llocs del món.

El director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, ha explicat que l’objectiu del projecte és “potenciar la innovació en àrees clau per al sector financer avui, com l’experiència d’usuari o l’impuls a nous models de negoci”. Ha afegit que l’acord “contribuirà a enfortir el model mitjançant l’aportació de noves idees d’empreses en fases incipients i també a través de la connexió amb la xarxa internacional de Plug and Play”. El fundador i CEO de Plug and Play, Saeed Amidi, ha firmat estar molt orgullós de formar part d’un projecte com aquest, que els servirà per “mostrar la qualitat dels serveis i continuar amb la senda de creixement a l’Estat”.