Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Caixa Capital Risc lidera una ronda de finançament de 55 MEUR a Sanifit

ACN Barcelona.-Caixa Capital Risc ha liderat una ronda de finançament de 55,2 MEUR de l’empresa biofarmacèutica Sanifit Therapeutics, en la que suposa “la major operació en la històrica del sector […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Barcelona.-Caixa Capital Risc ha liderat una ronda de finançament de 55,2 MEUR de l’empresa biofarmacèutica Sanifit Therapeutics, en la que suposa “la major operació en la històrica del sector biotecnològic a l’Estat”, ha destacat l’entitat financera. La ronda es composa d’una inversió de 55,2 MEUR i d’una capitalització de préstecs per valor de 17 MEUR, el que eleva el total de l’operació a 72,2 MEUR. Aquesta injecció de capital permetrà a la companyia accelerar el desenvolupament clínic del fàrmac SNF472, destinat al tractament d’arteriopatia urèmica calcificant, també coneguda com calcifilaxis.

La calcifilaxis és una malaltia rara amb una taxa de mortalitat d’un 55% en el primer any després del diagnòstic. Sanifit està preparant actualment un estudi de fase 3 per al medicament que es portarà a terme a Europa i els Estats Units a partir d’aquest any.