Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Busquen un jove ucraïnès desaparegut a Barcelona

ACN Barcelona.-Un jove ucraïnès que resideix a Barcelona va desaparèixer a la capital catalana a principis de setembre i encara no se l’ha localitzat. Els Mossos d’Esquadra van rebre una […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Barcelona.-Un jove ucraïnès que resideix a Barcelona va desaparèixer a la capital catalana a principis de setembre i encara no se l’ha localitzat. Els Mossos d’Esquadra van rebre una denúncia de l’entorn del jove el 5 de setembre ja que no tenien notícies seves des del 3 des setembre. La policia catalana va obrir una investigació per localitzar-lo però hores d’ara no ha estat així. L’entorn del jove ha obert una petició a ‘Change.org’ on asseguren que va desaparèixer “contra la seva voluntat” quan anava cap a l’aeroport a agafar un vol a Kíev per visitar la seva mare. El jove, segons el relat dels seus amics, havia quedat per sopar aquella nit amb un amic a Kíev i va ser aquest qui va alertar que no havia arribat a Ucraïna.

Amb la petició, els amics demanen signatures per exigir a les autoritats que tractin el cas amb el degut respecte ja que consideren que no s’estan fent totes les gestions necessàries per esbrinar què li ha passat al jove. La policia catalana assegura però que la investigació es manté oberta i que s’han fet totes les gestions possibles, així com que s’ha informat el jutjat que porta el cas.