Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Buscant la recepta per frenar la variant òmicron

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. L”Ara’ publica un gran reportatge sobre el cultiu de la soja al Brasil i els seus efectes sobre els agricultors del país: “Vides […]

Agències 05/12/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest diumenge. L”Ara’ publica un gran reportatge sobre el cultiu de la soja al Brasil i els seus efectes sobre els agricultors del país: “Vides trencades per la soja que alimenta els nostres porcs”.

‘La Vanguardia’ assenyala la vacuna contra el coronavirus com a solució per acabar amb la pandèmia: “El control global de la covid s’endarrerirà al 2030 si no s’accelera la vacunació”. També entrevista el tenor Josep Carreras: “M’agradaria acomiadar-me a l’Arc de Triomf de Barcelona”.’El Punt Avui’ retrata l’estat de les adopcions durant la pandèmia, que es mantenen: “Adopció ferma”. Espai per al futbol masculí després de la victòria del Reial Betis davant del FC Barcelona: “Primera derrota de Xavi”.’El Periódico’ es fixa en els atacs del segle XXI que no impliquen violència física: “Las guerras híbridas desafían al ejército convencional”. A més, ofereix un reportatge des de dins d’un avio que transporta refugiats des del Níger: “A bordo del Boeing que rescata inmigrantes”.’El Mundo’ posa el focus en les plataformes polítiques que es volen presentar a les eleccions espanyoles emulant l’èxit de l’aragonesa Terol Existeix: “El partido de la ‘España vaciada’ penaliza más al PP que al PSOE”. Assegura que les comunitats autònomes no es plantegen més restriccions malgrat l’augment de casos de covid-19: “Las CCAA afrontan la sexta ola decididas a no imponer restricciones”.”10.000 euros se los podemos convertir en 26.000 en quince días”, diu l”ABC, que publica un reportatge sobre les empreses que prometen rendibilitats exorbitants a canvi de petites inversions. El diari acusa el president espanyol, Pedro Sánchez, de revisionista amb la carta magna: “Sánchez embarca al PSOE en el revisionismo de la Constitución”.’La Razón’ entrevista la ministra de Defensa, Margarita Robles: “La Constitución no necesita ninguna reforma; le queda una vida muy larga”. El rotatiu madrileny posa sobre la taula la necessitat de fer proves de covid-19 i fomentar la feina a distància per evitar contagis: “Los expertos piden test y teletrabajopara frenar la variante Ómicron”.’El País’ alerta sobre com l’encariment de l’electricitat, els combustibles, els fertilitzants i els pinsos poden afectar la continuïtat del sector agrícola i ramader: “El campo se ahoga”. També fa una anàlisi de la nova variant de covid-19: “Anatomía de la ómicron, el Frankenstein que tiene al mundo en vilo”.