Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Buch defensa que el tuit del seu cap de comunicació s’ha “mal interpretat” i dona el tema per “resolt i mort”

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat que el tuit publicat aquest cap de setmana pel seu cap de comunicació, Joan Maria Piqué, s’ha “mal interpretat” i ha donat […]

Avatar
Agències 04/05/2020

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat que el tuit publicat aquest cap de setmana pel seu cap de comunicació, Joan Maria Piqué, s’ha “mal interpretat” i ha donat el tema per “resolt i mort”. El sindicat de comandaments dels Mossos, Cs, PSC, PPC i SCC havien demanat la destitució de Piqué per un missatge a Twitter i que poc després va esborrar. Al tuit, el director de comunicació hi incloïa un cartell de la Guerra Civil on apareixen unes mans amb un fusell i els anys 1808 –per l’aixecament del dos de maig- i el 1936 –per l’inici de la Guerra Civil-, amb el lema “Un altre cop, per la nostra independència”. Piqué l’acompanyava amb el missatge “potser és un enfocament que encara no hem plantejat i funcionaria”.

Buch ha apel·lat a la “llibertat d’expressió” i ha dit que hi ha hagut “males interpretacions” del missatge a Twitter, “volgudament o no”. En aquest sentit, el conseller considera que el missatge “no anava en el sentit que algú ha dit”, però que es va retirar perquè “podia ser mal interpretat”.