Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Brot de coronavirus a una residència de Camprodon amb 17 residents i 8 treballadors que han donat positiu

ACN Camprodon.-El Departament de Salut i l’Ajuntament de Camprodon han informat d’un brot de covid-19 a la residència geriàtrica municipal l’Hospital. Afecta 17 residents dels 50 que hi ha actualment […]

Avatar
Agències 19/11/2020

ACN Camprodon.-El Departament de Salut i l’Ajuntament de Camprodon han informat d’un brot de covid-19 a la residència geriàtrica municipal l’Hospital. Afecta 17 residents dels 50 que hi ha actualment així com 8 treballadors. Fins al moment els contagiats són asimptomàtics o amb estat lleu. El brot es va detectar aquest dilluns quan una treballadora va donar positiu. Dimarts es va fer el cribratge a usuaris i personal i l’endemà es van tenir els resultats. Seguidament, es va sectoritzar la residència, es van aïllar els residents i es van posar en marxa totes mesures per contenir el brot.

S’ha habilitat una planta del centre geriàtric per atendre els avis afectats i s’han activat els mecanismes per mantenir el contacte telefònic i virtual amb els familiars, a qui s’ha informat del brot. Des del Departament de Salut s’està fent un seguiment de la situació i de les mesures de control, juntament amb la direcció de la residència, amb la col•laboració de l’Ajuntament. La situació clínica dels residents està essent vigilada i seguida diàriament pels professionals sanitaris del mateix centre i per l’Equip d’Atenció Primària de Camprodon amb l’assessorament d’un professional de geriatria de l’Hospital de Campdevànol.