Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Brot de coronavirus a la Val d’Aran amb set positius que van compartir una barbacoa

ACN Vielha.-Les comarques de Lleida registren un nou brot de coronavirus. Segons ha pogut saber l’ACN es tracta de set persones que han donat positiu de covid-19 i que haurien […]

Agències 26/06/2020

ACN Vielha.-Les comarques de Lleida registren un nou brot de coronavirus. Segons ha pogut saber l’ACN es tracta de set persones que han donat positiu de covid-19 i que haurien compartit una barbacoa a la Val d’Aran en els últims dies. Serien els dos casos nous que va anunciar dimarts el Conselh Generau d’Aran i els cinc fet públics dijous. De moment, però, ni el Conselh Generau d’Aran ni el Departament de Salut han especificat quan va ser aquesta barbacoa ni a quin municipi de la Val d’Aran. L’ACN ha pogut saber, però, que a la festa haurien participat més de set persones i que s’estan fent proves PCR a la resta per saber si hi hauria més contagiats.

Aquest brot se suma al detectat pel Departament de Salut a mitjans de la setmana passada a la residència Castrillón de Lleida. Salut va efectuar proves PCR a usuaris i treballadors després que diverses persones del centre presentessin símptomes compatibles amb la covid-19 i es van revelar 18 positius: 13 ancians i 5 treballadors.