Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Bou incorpora el president de l’ACVOT en el número 10 de la llista i en queden fora els actuals regidors del PP

ACN Barcelona.-El candidat del PPC a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, incorpora el president de Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas, en el número 10 de la […]

Avatar
Agències 11/04/2019

ACN Barcelona.-El candidat del PPC a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, incorpora el president de Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas, en el número 10 de la llista per a les eleccions municipals, en la qual no repeteix cap dels regidors actuals del PPC a l’Ajuntament. Entre els 10 primers noms, dels quals la majoria són independents, hi ha en el número vuit la membre de la coordinadora de Tabarnia Ana María Torrijos i en el quatre, cinc i set hi ha tres membres de l’associació Espanya i Catalans, Javier Megino, Eva Higueras i María Bao.

En el número dos, Bou hi ha situat el president provincial del PP a Barcelona, Óscar Ramírez, que ja va ser regidor a l’Ajuntament en l’anterior mandat, mentre que el número tres l’ocupa l’actual tècnica jurídica del partit a l’Ajuntament, Inma Delgado. Completen els primers 10 llocs de la llista, en el número sis, l’expresident de l’associació Aixeca’t Ignacio Sánchez i, en el nou, la membre de l’Associació Nacional Espanyola Yvonne López. Una Barcelona “lliure per rebre el Rei i celebrar curses de toros”Durant la presentació dels 10 primers noms de la llista que s’ha fet davant del Mercat del Born, Bou ha reivindicat que es tracta de “l’única llista constitucionalista” que es presenta a les eleccions municipals. “Nosaltres garantirem que acabarem amb la complicitat de l’Ajuntament amb el govern de la Generalitat separatista”, ha dit el cap de llista. Bou també ha definit la llista com la de la “Barcelona lliure que mira al futur i vol ser lliure dels populismes, separatismes, narcopisos, ocupes, manters i CDR”. “Aposto per una Barcelona lliure per rebre el Rei, per celebrar curses de toros, per abraçar amb amor Espanya i Europa, per obrir un bar amb una terrassa i per crear ocupació”, ha remarcat Bou.