Dilluns, 21 d'Octubre de 2019 - Edició 452
La República

Bosch exigeix a Boris Johnson que “reconsideri” la seva posició sobre un Brexit sense acord: “No és una bona idea”

ACN Barcelona/Brussel·les .-El conseller d’Acció Exterior Alfred Bosch ha demanat al nou líder conservador i successor de Theresa May, Boris Johnson, que “reconsideri” la seva posició sobre un Brexit sense […]

Avatar
Agències 23/07/2019

ACN Barcelona/Brussel·les .-El conseller d’Acció Exterior Alfred Bosch ha demanat al nou líder conservador i successor de Theresa May, Boris Johnson, que “reconsideri” la seva posició sobre un Brexit sense acord. “No és una bona idea ni pel Regne Unit, ni per a la UE ni per Catalunya”, ha defensat Bosch en declaracions a l’ACN un dia abans que l’exalcalde de Londres prengui possessió del càrrec com a nou primer ministre britànic. Així, el conseller ha alertat que si el RU surt del bloc europeu sense un pacte amb Brussel·les “no beneficiarà a ningú” perquè introduiria “elements d’incertesa”.

Des del Departament, defensen que han estudiat “l’impacte dels diferents escenaris” del Brexit per als ciutadans catalans i britànics, així com en diversos sectors econòmics i socials. “Procurarem que aquest impacte no sigui desfavorable”, ha promès Bosch.

Relacionats