Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Borràs, sobre el pacte de la llei audiovisual: “Veurem què dura aquesta promesa”

ACN Barcelona.-La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha posat en dubte que es compleixi l’acord entre el govern espanyol i ERC sobre la llei de l’audiovisual espanyola. “Veurem què dura […]

Agències 16/12/2021

ACN Barcelona.-La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha posat en dubte que es compleixi l’acord entre el govern espanyol i ERC sobre la llei de l’audiovisual espanyola. “Veurem què dura aquesta promesa. El problema no és arribar a acords a Madrid sinó que no es compleixin”, ha afegit en una entrevista al ‘Més 324’ tot afegint que aconseguir acords amb el govern espanyol “no vol dir que s’acabin complint”. Borràs també ha replicat el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, que si volia unitat per negociar el català a l’audiovisual es podria haver aconseguit tenint una posició unitària pel que fa als pressupostos de l’Estat.

Borràs també ha considerat “trist” que el govern espanyol que s’autoanomena com el “més progressista de la història” acabi arribant a un acord sobre el català no de ‘mutu propi’ sinó per aconseguir aprovar uns pressupostos.Preguntada per la seva proposta d’instar el Departament d’Educació a assumir la direcció de l’escola de Canet de Mar, Borràs ha dit que es tracta d’una proposta i que n’hi ha altres que s’estan estudiant. I ha afegit que ella mateixa li ha dit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no es pot passar de dir que es farà tot per protegir el català a l’escola i dir després que no s’hi pot fer res. Tot i la polèmica que ha aixecat la seva proposta, Borràs ha considerat que és positiva si serveix perquè hi hagi una resposta.