Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Borràs escull Salvador Esteve i Josep Elías com a persones de confiança per al gabinet de la Presidència del Parlament

ACN Barcelona.-El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) publica aquest divendres diversos nomenaments i cessaments de càrrecs eventuals del Parlament. Entre ells, les persones que formaran part de l’entorn […]

Agències 19/03/2021

ACN Barcelona.-El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) publica aquest divendres diversos nomenaments i cessaments de càrrecs eventuals del Parlament. Entre ells, les persones que formaran part de l’entorn més pròxim de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Salvador Esteve ha estat nomenat cap de gabinet de la Presidència i Josep Elías, adjunt al cap de gabinet. Esteve formava part de l’equip de Borràs al Congrés com a assistent dels diputats de JxCat. I Elías ha estat fins ara cap de comunicació de l’Ajuntament d’Igualada i també va formar part de l’equip de Borràs quan va ser consellera de Cultura. Segons el BOPC, també s’ha nomenat l’exdiputat Lluís Guinó com a tècnic assessor de Borràs.

Aquest divendres també s’ha nomenat Jordi Font com a coordinador del grup parlamentari de JxCat; Jordi Ochoa com a coordinador dels diputats del PPC al grup mixt; Juan Oliart com a coordinador del grup parlamentari de Cs; l’exdiputat d’ICV Josep Vendrell com a coordinador d’En Comú Podem; i Lluc Vinyes com a coordinador del grup de la CUP-Un nou cicle per guanyar.Així mateix el BOPC publica els cessaments del gabinet que ha acompanyat l’expresident Roger Torrent en els últims anys i diversos assessors i coordinadors de grups parlamentaris.