Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Borràs diu que la reunió amb el PSOE ha servit per “trencar el gel” després de mesos de “desconnexió”

ACN Barcelona.-La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha explicat que la reunió d’ahir amb el PSOE va servir per “trencar el gel” després de mesos de “desconnexió”. En […]

Avatar
Agències 05/12/2019

ACN Barcelona.-La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha explicat que la reunió d’ahir amb el PSOE va servir per “trencar el gel” després de mesos de “desconnexió”. En una entrevista a Ser Catalunya, Borràs ha dit que en la trobada es va parlar d’autodeterminació i referèndum i que les qüestions que JxCat va posar sobre la taula no són condicions sinó “mínims democràtics”. En aquest context, ha avisat al PSOE que la solució no serà global si no és reuneix amb tots els actors i que encara que no necessiti JxCat per a la investidura, sí que els necessita per trobar una solució. Amb tot, s’ha mostrat més esperançada que abans d’aquesta primera reunió amb el PSOE.

Borràs ha valorat positivament que es torni a parlar amb el PSOE i ha reiterat que el seu grup vol trobar solucions. “No anem als llocs a fer una fotografia sinó amb voluntat de resoldre el conflicte”, ha afegit.La portaveu de JxCat al Congrés reivindica que el diàleg entre Governs sigui amb “respecte” a les institucions i això passa, segons ha dit, per la màxima institució del país que és la presidència de la Generalitat. I en aquest sentit, ha avisat que encara que els socialistes pensin que no necessiten JxCat per a la investidura de Sánchez, sí que els necessiten per a una “solució”.