Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Bonvehí acusa Puigdemont de trencar la seva paraula i els acords signats “prescindint de tots els principis de bona fe”

ACN Barcelona.-El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha acusat aquest divendres l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont de trencar la seva paraula i els acords signats no actuant de bona […]

Avatar
Agències 10/07/2020

ACN Barcelona.-El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha acusat aquest divendres l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont de trencar la seva paraula i els acords signats no actuant de bona fe. En un comunicat, remarca que van signar acords amb Jordi Sànchez segons els quals qualsevol canvi a Junts per Catalunya havia de ser “acordat i avalat” també pel Partit Demòcrata, “circumstància que no s’ha produït”. “Lamentem que aquest comportament i compromís no hagi estat assumit per totes les altres parts, trencant-se no només amb la paraula donada, sinó, fins i tot, amb els acords signats, i prescindint així de tots els principis de bona fe i confiança que han de regir el comportament ètic i polític”, conclou Bonvehí.

Segons Bonvehí, el Partit Demòcrata “ha prioritzat en tot moment la voluntat constructiva des del respecte i la major honestedat política” en tot el procés de negociació per a l’ordenació de l’espai de Junts per Catalunya. En aquest sentit, ha reiterat que JxCat no pot ser entès sense el Partit Demòcrata. La formació farà les consultes oportunes en el Registre de Partits per conèixer en base a quins documents s’han efectuat els canvis perquè Puigdemont prengui el control de JxCat.