Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Bones xifres econòmiques i repartiment dels fons europeus a les autonomies

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. Per a ‘El País’ el tema més destacat del dia és la Conferència de Presidents Autonòmics: “Sánchez calma al PP con más vacunas […]

Avatar
Agències 31/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. Per a ‘El País’ el tema més destacat del dia és la Conferència de Presidents Autonòmics: “Sánchez calma al PP con más vacunas y más cogobernanza”. I en segon terme: “El Tribunal de Cuentas reclama a UGT 9,7 millones por el ‘caso ERE'”. ‘El Periódico’ para l’atenció en la recuperació econòmica post covid: “L’economia espanyola accelera amb xifres de rècord”. En àmbit cultural: “Scarlett Johansson s’enfronta a Disney pels diners de l”streaming'”. ‘El Punt Avui’ entrevista la consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina: “Cal explicar a fora que el conflicte no està tancat”. A sota, el procés judicial contra els exiliats: “El TGUE torna a retirar la immunitat a Puigdemont”.

‘La Vanguardia’ també destaca la Conferència de Presidents Autonòmics: “El Govern central cedeix a les autonomies 10.500 milions de fons de la UE”. Al costat, l’actualitat de la pandèmia: “Espanya compra més vacunes per accelerar la immunització aquest agost”.’La Razón’ opta igualment per la cimera de presidents: “Una reunión de guante blanco para repartirse el dinero europeo”. Una altra qüestió destacada és l’expresident de la Generalitat a l’exili: “Puigdemont vuelve a perder su inmunidad”.’Ara’ subratlla una notícia de caire econòmic, en l’àmbit de la sortida de la crisi causada per la pandèmia: “Recuperació”. En un altre destacat, l’última víctima de la violència masclista: “La dona cremada havia denunciat el marit feria tres mesos”.’ABC’ s’interessa per les finances del govern espanyol: “Sánchez planea una nueva subida de impuestos para 2022”. Sobre la conferència de presidents autonòmics, titula: “Sin novedades ni acuerdos”.I ‘El Mundo’, que també destaca la Conferència de Presidents Autonòmics: “Las CCAA repartirán los fondos pero Moncloa elegirá el destino”. Com a segon tema destaca: “Deliveroo deja España a dos semanas de la entrada en vigor de la ‘ley rider'”.