Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Bolaños suggereix que Feijóo no vol debats perquè no té propostes o són “perjudicials” per als ciutadans

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños, ha assenyalat que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, vol “pocs debats o cap” perquè o no té propostes o no les vol explicar perquè “perjudicarien la vida” dels ciutadans. En una atenció als mitjans de comunicació, Bolaños ha insistit en defensar que els debats són “una obligació en democràcia” i que són “molt útils” per confrontar models. “El PP no té projecte econòmic i no té persona que ho defensi”, ha afegit. En canvi, segons ha dit, el PSOE vol debats per explicar què ha fet, què té previst fer i posar de manifest que “davant no hi ha res”, només “campanyes tòxiques”.

Pel que fa a la decisió del Tribunal Suprem de mantenir els criteris de les audiències per rebaixar les penes arran de la llei del ‘només sí és sí’, el ministre de la Presidència ha dit que la decisió és sobre una llei que no està en vigor. I ha defensat que, gràcies a la iniciativa del PSOE, es van corregir els “defectes” de la norma.

Publicitat

Preguntat per les negociacions enter Sumar i Podem a poques hores que s’acabi el termini per registrar coalicions al 23-J, Bolaños ha dit que respecta les negociacions però ha avisat que “el PSOE és l’única força política 100% segura i 100% fiable que pot garantir un govern progressista en els pròxims quatre anys”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió