Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Bolaños qualifica la proposta d’acord de claredat d’Aragonès “d’electoralista i unilateral”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños, ha qualificat la proposta del president de la Generalitat, Pere Aragonès, d’acord de claredat “d’electoralista i unilateral”. “Busca fórmules que estan superades. Catalunya ha passat pàgina. No volem enfrontament i conflicte sinó que ens posem d’acord”, ha afirmat en una entrevista a RTVE. Així mateix, ha defensat que el PSC no vagi a la cimera de partits del juny que Aragonès convocarà per abordar la seva proposta política. Segons el ministre, es tracta d’una “trampa”. Bolaños ha subratllat que ERC ha presentat la iniciativa en campanya electoral i ha remarcat que “cap altre partit li està donant suport”.

El ministre de la Presidència admet que hi ha persones que volen un referèndum i que Catalunya sigui independent d’Espanya, de la UE i “probablement” del món. “Són aïllacionistes”, ha dit. Però ha apostat per no anar a fórmules que “enfronten” sinó a fórmules que “representin més del 80%”. I, en aquest sentit, ha afirmat que en el passat a Catalunya “hi va haver famílies que es van deixar de parlar i grups d’amics que es van trencar”. “Per què tornar al passat? A la pitjor Catalunya de les últimes dècades on es dividia la societat?”, ha preguntat.

Publicitat

El ministre, que serà a Catalunya fins diumenge dia de Sant Jordi, ha assegurat que aquesta vegada no hi haurà cap trobada secreta amb el president Aragonès. Ha explicat que té l’agenda “plena” i que ara és un moment electoral.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió