Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

BNP Paribas Polònia utilitzarà la tecnologia de comunicacions electròniques certificades de Lleida.net

ACN Lleida.-La filial polonesa del banc francès BNP Paribas ha signat un acord per utilitzar la tecnologia de l’empresa Lleida.net per digitalitzar el procés de reclamació i recuperació de deutes […]

Agències 01/10/2019

ACN Lleida.-La filial polonesa del banc francès BNP Paribas ha signat un acord per utilitzar la tecnologia de l’empresa Lleida.net per digitalitzar el procés de reclamació i recuperació de deutes de l’entitat, que opera sota el nom de BNP Paribas Bank Polska. En concret, el banc farà servir la tecnologia patentada de comunicacions electròniques certificades de Lleida.net per accelerar i facilitar el procés de recollida de deutes. Els sistemes de comunicacions certificades de Lleida.net seran utilitzats juntament amb l’actual programari amb que compta l’entitat franco-polonesa amb la finalitat de generar certificacions admissibles com a mitjans de prova en la comunicació entre el banc i els seus clients i deutors. Des d’aquest moment, Lleida.net proveirà BNP Paribas de serveis de comunicacions certificades via SMS, correu electrònic i web.

Segons Lleida.net, les comunicacions certificades via SMS, correu electrònic i web són una manera eficient, immediata i econòmica d’enviar missatges certificats, acompanyats de prova de lliurament, hora i continguts, en total compliment de la regulació europea elDAS.El fundador i conseller delegat de l’empresa, Sisco Sapena, explica que el nou marc de col·laboració a Polònia “és una prova més de la importància de proporcionar una estratègia de digitalització de processos de negocis”. En aquest sentit, firma que representa una “oportunitat significativa” per ajudar les organització de qualsevol mida i sector a créixer ràpidament. Així mateix, destaca que la confiança que ha fet un banc de la talla de BNP Paribas Bank Polska és un “veritable recolzament”.Lleida.net, que va néixer el 1995, es va convertir l’any passat en la primera espanyola a cotitzar de forma dual en el mercat alternatiu borsari (MAB) i a Euronext Growth. El 27 de desembre es va convertir en la primera empresa espanyola a rebre l’homologació elDAS en eDelivery per al seu sistema de correu electrònic certificat, el que permet que els seus certificats electrònics siguin admesos per defecte davant de qualsevol tribunal o administració europea. Aquesta homologació li permet operar a nivell europeu sense cap tipus de barrera nacional i que els seus certificats siguin admesos per defecte davant de qualsevol tribunal o administració europea.Durant el segon trimestre de 2019, Lleida.net va obtenir uns ingressos nets de 3,22 milions d’euros, un 3% més que en el mateix període de l’any anterior. En el conjunt dels sis primers mesos de l’any, va registrat un marge brut d’1,68 milions, un 15% per sobre del registrat durant el mateix període de l’any anterior i l’Ebitda es va mantenir estable al voltant dels 535.000 euros, la qual suposa que la companyia acumula ja 12 trimestres amb Ebitda positiu. L’acció de l’empresa va tancar aquest dilluns a 0,90 euros tant a París com a Madrid. L’empresa capitalitza 14.440.000 d’euros actualment.