Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

Blanes habilita vuit espais per la campanya de vacunació massiva de la grip que començarà dilluns que ve

ACN Blanes.-L’Ajuntament de Blanes ha habilitat vuit espais diferents repartits per la ciutat en la campanya de vacunació massiva contra la grip, que començarà dilluns que ve. L’objectiu és que […]

Avatar
Agències 17/10/2020

ACN Blanes.-L’Ajuntament de Blanes ha habilitat vuit espais diferents repartits per la ciutat en la campanya de vacunació massiva contra la grip, que començarà dilluns que ve. L’objectiu és que cap veí hagi de desplaçar-se a algun dels dos ambulatoris que hi ha a la ciutat per fer-ho. D’aquesta manera es permet diferenciar els possibles casos de coronavirus i s’alleuja el nombre de persones en els CAP, alhora que es dona servei de vacunació a tots els veïns que vulguin, siguin del barri que siguin. La iniciativa pretén que els pacients no s’hagin de desplaçar molt lluny del seu barri, tot i que s’atendrà qualsevol blanenc en qualsevol dels vuit locals de referència. La campanya comença dilluns i s’allargarà fins el 10 de novembre.

Això sí, per poder-se vacunar cal demanar primer cita prèvia a través del portal del l’Institut Català de la Salut (ICS). Des de l’Ajuntament assenyalen que ja hi ha un nombre important de persones que han demanat hora, fet que fa preveure que la campanya acabi sent un èxit. Un equip de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes es desplaçarà cada dia als locals de referència situats arreu del municipi.L’horari de vacunació és de matí a partir de dos quarts de deu a dos quarts de dues del migdia, i a la tarda de les quatre a dos quarts de sis. Els sis locals escollits són: La Biblioteca Comarcal, el local de l’Associació de Veïns Mas Borinot, la Casa de Cultura, el Centre Cívic Can Borrell, el centre juvenil parròquia Ca la Guindó, l’Oficina de participació Ciutadana, el local de Mas d’Enlaire i el Teatre els Pins.