Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Bildu relativitza la matisació del PSOE sobre la reforma laboral i ho atribueix a “una qüestió de forma i no de fons”

ACN Barcelona.-La portaveu de Bildu al Congrés, Mertxe Aizpurua, ha relativitzat la matisació del PSOE sobre la derogació de la reforma laboral pactada amb el seu grup a canvi de […]

Avatar
Agències 21/05/2020

ACN Barcelona.-La portaveu de Bildu al Congrés, Mertxe Aizpurua, ha relativitzat la matisació del PSOE sobre la derogació de la reforma laboral pactada amb el seu grup a canvi de l’abstenció a l’estat d’alarma. En una entrevista a Rac 1, Aizpurua atribueix les declaracions dels socialistes de la passada matinada als “temps” de la reforma i a la manera com s’han de fer els canvis. És a dir, que creu que la matisació fa referència a una qüestió de forma i no de fons. En aquest sentit, la diputada coincideix que la reforma laboral no es pot derogar “de la nit al dia” i que s’ha de fer “a poc a poc” per no deixar desprotegits els treballadors. I ha afegit que la confiança amb el PSOE segueix intacte.

La portaveu de Bildu assegura que la derogació de la reforma laboral no es pot fer de manera exprés i creu que la matisació dels socialistes fa referència a això i no al fons de la reforma pactada. En aquest sentit, ha afegit que no creu que el document de l’acord sigui “paper mullat” i s’ha mostrat convençuda que s’arribarà a bon port. I és que, segons Aizpurua, l’important és com acaba la derogació de la reforma laboral i ha relativitzat les matisacions del PSOE de les últimes hores. De fet, fins i tot ha considerat positiu que es clarifiquin les coses.