Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Biden no té “cap dubte” que serà declarat guanyador i demana “paciència”

ACN Barcelona.-Joe Biden ha afirmant en una breu declaració als mitjans que no té “cap dubte” que serà declarat guanyador de les eleccions presidencials nord-americanes que disputa al candidat republicà […]

Agències 05/11/2020

ACN Barcelona.-Joe Biden ha afirmant en una breu declaració als mitjans que no té “cap dubte” que serà declarat guanyador de les eleccions presidencials nord-americanes que disputa al candidat republicà Donald Trump. “No tenim cap dubte que quan el recompte acabi jo i el senador Harris serem declarats guanyadors”, ha afirmat. “Així, demano que tothom estigui tranquil, el procés funciona, el recompte s’està completant i el sabrem ben aviat”, ha afegit. Biden està més a prop de la Casa Blanca que Trump i en tindria prou amb guanyar a l’estat de Pennsilvània per assolir els 270 vots electorals que li atorgarien la presidència dels Estats Units.

Mentrestant el seu rival clama des de l’inici del recompte que hi ha hagut frau amb els vots per correu i l’ha portat a la justícia a Michigan i Geòrgia, on Biden s’ha imposat. Tribunals d’ambdós estats, però, han rebutjat les demandes.