Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Biden descriu com un “genocidi” l’agressió de Rússia contra la població d’Ucraïna

ACN Barcelona – El president dels Estats Units, Joe Biden, ha descrit com un “genocidi” l’agressió de Rússia contra la població d’Ucraïna. En comentaris als periodistes recollits pels mitjans nord-americans, […]

Agències 13/04/2022

ACN Barcelona – El president dels Estats Units, Joe Biden, ha descrit com un “genocidi” l’agressió de Rússia contra la població d’Ucraïna. En comentaris als periodistes recollits pels mitjans nord-americans, Biden ha assegurat que l’objectiu de Vladímir Putin és “aniquilar la idea de ser ucraïnès”. El president nord-americà ha afirmat que cada dia sorgeixen proves d’actuacions “horribles” per part de l’exèrcit rus, i que cal deixar treballar als advocats dels tribunals internacionals. El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha agraït les paraules de Biden. “Anomenar les coses pel seu nom és essencial per fer front al diable”, ha dit, definint el nord-americà com un “veritable líder”.

En una piulada, Zelenski també ha destacat el suport ofert fins ara pels Estats Units. “Necessitem urgentment més armes pesades per evitar més atrocitats de Rússia”, ha afegit.