Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Berta Cabré passa a ser la primera presidenta de la FEHT

ACN Tarragona.-Relleu a la presidència de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Berta Cabré és la nova presidenta, en substitució de l’actual president Eduard […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Tarragona.-Relleu a la presidència de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Berta Cabré és la nova presidenta, en substitució de l’actual president Eduard Farriol. Després dels quatre anys de mandat iniciats l’any 2017, Farriol deixa la presidència dins el procés natural de relleu del càrrec, el qual ja està contemplat dins els estatuts de l’organització. Cabré passa a ser la primera presidenta de la FEHT i desenvoluparà el càrrec durant els pròxims quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-ne quatre anys més. El relleu presidencial de la FEHT ja s’ha fet efectiu i Cabré ha començat el seu mandat des delpassat 29 de juny. De fet, ja treballa en un nou i ambiciós model de treball de la federació.

Fonts de la FEHT apunten que la nova presidenta afronta un nou mandat “en un context malauradament molt complex per al conjunt de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, el qual exigeix d’una nova visió de tot el teixit empresarial del sector per tal de donar respostes innovadores i valentes als reptes de futur que tindran les destinacions”.En aquest sentit, Berta Cabré ja està preparant un “nou” i “ambiciós” model de treball de la FEHT que permeti a l’entitat “reposicionar-se d’una manera sòlida i eficient davant els importants canvis d’entorn que experimentarà el sector turístic”. En poques setmanes, la nova presidenta de la FEHT donarà a conèixer les línies mestres d’aquest nou model de treball i organització de la FEHT.A través d’un comunicat, la federació remarca que el relleu de la presidència respon a la ferma voluntat que té la FEHT per renovar les persones i els lideratges de l’entitat i no perpetuar-se en els càrrecs que, per altra banda, sempre han estat posicions professionals de representació institucional i sectorial 100% altruistes, i que mai han estat remunerades malgrat la forta implicació i dedicació que comporten.