Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Berga substitueix la cavalcada de Reis per una rebuda estàtica i amb cita prèvia

ACN Berga.-L’Ajuntament de Berga ha anunciat que substituirà la tradicional cavalcada de Reis per una rebuda estàtica de Ses Majestats d’Orient al Convent de Sant Francesc. Per accedir-hi caldrà fer […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Berga.-L’Ajuntament de Berga ha anunciat que substituirà la tradicional cavalcada de Reis per una rebuda estàtica de Ses Majestats d’Orient al Convent de Sant Francesc. Per accedir-hi caldrà fer reserva prèvia i s’entrarà per torns i en grups reduïts. Així d’11 del matí a 2 del migdia i de 4 a 2/4 de 8 de la tarda, els nens podran accedir al recinte màgic, de forma gratuïta, durant 20 minuts. L’indret, ha explicat la regidora de Festes, Roser Valverde, “permet disposar d’una entrada i una sortida diferenciades, és un espai ampli que es pot ventilar i creiem que és un indret adient en el qual podrem garantir les mesures de seguretat”.

L’Ajuntament de Berga ha explicat, aquest dimecres, com viurà la ciutat l’arribada dels Reis. A banda de la rebuda estàtica, el consistori preveu altres canvis entre els quals la substitució dels patges reials que recullen les cartes, per tres grans bústies que es col·locaran a l’exterior de l’Ajuntament de Berga, el Pavelló de Suècia i l’Hotel d’Entitats. Alhora, els infants que ho desitgin, tindran l’oportunitat de parlar amb els emissaris i emissàries reials de forma virtual. Els pares i mares podran concertar una cita perquè els infants puguin ser atesos i ateses per videotrucada durant 5 minuts, aproximadament.Una altra de les novetats és que l’entrega de les claus de la ciutat als Reis d’Orient per part de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, i els discursos de Ses Majestats es realitzaran sense públic al Convent de Sant Francesc, però s’emetrà en directe per Televisió del Berguedà.