Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Belarra diu que “és impossible creure les promeses electorals del PSOE” perquè sense Podem no “transforma”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La líder de Podem, Ione Belarra, ha afirmat que “és impossible creure les promeses electorals del PSOE” perquè sense la formació lila no hi ha “transformació”. “Hem trigat quatre anys a aconseguir que el PSOE posi en una llei la regulació de preus del lloguer. Ara, en campanya, tothom ve a treure pit de les mesures. Benvingudes siguin. Però ningú pot oblidar com hem arribat fins aquí”, ha argumentat Belarra aquest divendres en un acte electoral a Bilbao. La líder del partit lila ha opinat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, hauria d’explicar quan parla d’augmentar un 50% l’habitatge protegit en cinc anys que, si ho fa, és perquè “Podem l’obligarà”.

“A mi no se m’obliden les reunions del president Sánchez amb fons voltor, no se m’oblida que va ser el ministre Ábalos qui va dir que l’habitatge era sobretot un bé de mercat”, ha remarcat. Belarra ha advertit que “al PSOE li tremolen les cames per promoure avenços i també per defensar conquestes”. “L’únic vot que realment transforma és el vot a Podem”, ha insistit.

Publicitat

La líder de Podem ha carregat contra la dreta a la qual veu “no democràtica” i “ensalvatgida”. Belarra ha avisat que quan el PSOE governa en solitari fa propostes que podria fer la dreta, com la dels avals a hipoteques, mentre que Podem és l’única formació “capaç d’aguantar la pressió mediàtica”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió