Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Batman viatja a Benidorm de la mà de Paco Roca

ACN Barcelona.-Batman viatjarà a Benidorm i ho farà de la mà de Paco Roca, autor de còmics com ‘Arrugas’, ‘La casa’ o ‘Regreso al Edén’. La història formarà part de […]

Avatar
Agències 30/05/2021

ACN Barcelona.-Batman viatjarà a Benidorm i ho farà de la mà de Paco Roca, autor de còmics com ‘Arrugas’, ‘La casa’ o ‘Regreso al Edén’. La història formarà part de l’antologia ‘Batman: The World’, que ECC Ediciones publicarà el 14 de setembre i en la qual hi han participat autors de 14 països que presentaran la seva interpretació del popular personatge de DC. En aquest còmic, el Cavaller Fosc portarà la seva guerra contra el crim a una escala global. “Batman s’ha convertit en una autèntica icona de la cultura popular, conegut a tot el món”, ha destacat l’editor i cap creatiu de DC, Jim Lee. “‘Batman: The World’ és la forma que té DC de mostrar als fans de tot arreu que Batman és més que un personatge; és un fenomen que trascendeix idiomes i fronteres”.

‘Batman: The World’ arrenca amb una història de l’equip creatiu format pel guionista Brian Azzarello i el dibuixant Lee Bermejo. En la història titulada ‘Global City’, Batman reflexiona sobre tot el temps que porta a Gotham protegint la ciutat i s’adona que la lluita per la justícia no entén de fronteres i que el mal ha de ser combatut en qualsevol part. ECC Ediciones ha explicat que el volum, de 184 pàgines, és el primer d’aquest estil de publicació i el formen històries realitzades per equips creatiu de tot el món i que passen als seus respectius països d’origen com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, República Txeca, Polònia, Turquia, Mèxic, Brasil, Xina, Polònia, Corea, Rússia i Japó. Paco Roca és l’encarregat de situar la història de Batman a Espanya i més en concret a Benidorm. Aquest serà el segon apropament de l’artista valencià a l’univers de DC després de la seva participació l’any 2020 a la iniciativa commemorativa ‘Los héroes siempre vuelven’. Cada edició internacional de ‘Batman: The World’ tindrà a més la seva pròpia portada, realitzada per l’equip local. El volum es publicarà el 14 de setembre, quatre dies abans de la celebració del Batman Day.